SEX POSLE 30-e!!!??

Published on 09/30,2007

Pre 10 godina, starija sestra, dosta starija , mi je pričajući na temu sexa rekla da se prava draž i užitak oseti tek posle 30-e..????Ja sam se samo nasmejala.


..da, ja sam se samo nasmejala!

Znam da sam nakon toga u razgovorima s prijateljicama ismejavala svoju sestru i njen komentar da se pravi sex i draž sexa oseti posle tih godina.Dakle, po njenoj priči meni je trebalo još cela decenija da bi skontala o čemu je ona to pričala.
Ubrzo nakon toga, ja sam postala mama, ali i dalje nisam znala šta je u pitanju, jer, ja sam postala mama, dakle ..mama je imala sex, njoj je to delovalo kao sasvim ok , ja sam bila velika cura koja se sexala i to je to.Razmena iskustava sa frendicama i delovalo mi je da skoro svaka ima to isto !

Međutim..vreme, iskustvo (kada kažem iskustvo, ne mislim samo na sexualno iskustvo, to mi deluje suviše prosto, već na životno iskustvo koje povlači sa sobom i ispitivanje samog sebe, upoznavanje nekih skrivenih delova , što tela tako i duše) je učinilo da ipak shvatim da je sestra bila u pravu.
Ja kao cura (tako se i osećam još uvek) :), mogu da kažem, bez preterivanja, da nas je ipak većina bila u zabludi da znamo šta je sex i da smo doživele vrhunac , možda s prvim, drugim ili trećim..ili sa onim za koga smo mislili da je baš onaj pravi.
Ja ne spadam u tu grupu, ovo su bili česti komentari mojih prijateljica, da im je svaki pravi, da ih svaki zadovoljava, da je svakom "atribut" na mestu itd..itd..

Nikad nisam znala da glumim orgazam, da se pravim da mi godi, da je on tako dobar ljubavnik da ga ne bi menjala i sl.A zašto to, lažno je , a i tipovi će tako živeti u zabludi da su dobri u krevetu, a npr. nisu.

Prošla je decenija i jače od kad sam imala razgovor sa sestrom, u međuvremenu sam postala i mama, napunila 30-u, 31....32..... 33....i..imala sam SEX, ja sam imala pre nekoliko dana pravi, dobar sex.."Bravo, majko, ćerko, sestro, sad si velika cura", velim sebi!:)

Neću toliko da pričam o njemu jer već samo po sebi govori dosta !
Doživela sam prvi pravi iskreni orgazam u 33. godini.., i to više puta!!!I dalje ne mogu da dođem sebi da se, je li, to desilo meni!!!Pa ja sijam, blistam, oči mi cakle, osmeh mi se ne skida s lica..i ponašam se kao prava tinejđerka!

Naravno, posle tog događaja, to sam morala proslaviti s curam i moje "sexulano iskustvo" pretočiti u pravu erotsku priču nabijenom toliko emocija da su ostale zatečene, željno iščekivajući šta ću sledeće novo iskusiti:)..

Elem..ma kako tužno zvučalo zbog zakasnelog orgazma, ipak mi nije žao što ga nisam doživela ranije jer mi je ipak falila ta meni bitna prava osoba koja je velikim delom zaslužna za to, ako ne i najvećim!

Njemu...pusa !


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=11546

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to SEX POSLE 30-e!!!?? 1. Visit alig@tor

  bice jos svrsavanja..ne brini...:))) 2. Visit dmc

  Takodje sam misljenje da pravi sex dolazi posle 25-te.. A od 30-40-50 je vrhunac ... Kada se samo setim mojih mladalackih dana ;) i moga neznanja :) hehehe .. 3. Visit oh

  ja ne mislim da je posle tridesetih svaki sex mnogo bolji od onih ranije. tebi sada jeste bilo super sto ne znaci da ce ti i sledeci put biti tako. mislim da je to pitanje uskladjivanja partnera i naravno iskustva, ali zacrtati tako neku starosnu granicu mi nema smisla. 4. Visit mj

  ..u pravu si da nema smisla određivati tu neku granicu o godinama kada ćemo iskusiti pravi sex, mada je to iskustvo moje sestre, koje se poklopilo s mojim neiskustvom i definitivno s pogrešnom osobom s kojom sam imala to iskustvo ranije..
  Jedno stoji, makar kod nas žena, tj. kod većine da se pravi sex ne može doživeti sa svakim, čisto potrebe radi! 5. Visit oh

  slazem se ;) 6. Visit radee

  Uff....sada se osetim malo iskompleksirano posto mi fali jos 5 godina do 30-te,xa xa xa :-) tako da ne mogu biti u potpunosti merodavan po pitanju ove teme vec se mogu posluziti samo komentarima moje dve drugarice koje su slicnih misljenja kao i ti,a kada budem zasao u tridesetu,vraticu se na ovaj blog da dopunim svoj komentar :) :) :)
  PS:Ako to vazi i za muskarce :-))) 7. Visit mj

  @radee Ha..ha.ha..
  Pazi kad sam u teškom bedaku , a tako me je nasmejao komentar..

  Mislim da se ovo više odnosilo na cure..!!
  Pozdrav..:)! 8. Visit vastag

  Znaš zašto se ne igramo žmurke posle 40-e ?...Možeš ti da se sakriješ...a niko te neće tražiti :)) 9. Visit mj

  @vastag Hm..ajde. ajde, naljuti me malo s komentarom..:).!
  Ma mogu zamisliti kako ću tek da se igram raznih "igrica" kad pređem te godine..
  bitno je da ti, ja, ona, oni imamo društvo za igru..a lako ćemo da se krijemo i tražimo.
  Pozz..:) 10. Visit denisl

  procitao sam vas tekst,mene zanima kako da to isto dozivimo ja i moja partnerica,sve je u sexu ok,ali ne dozivljava takvo nesto 11. Visit tinejdzer:-)

  zaista impresivno.......lepa prica i veoma zanimljiva...sto se tice ove teme mogli bismo da pricamo tri dana,ali je vazno da se sve to oseti i dozivi u pravom trenutku....